POBEDNIK BRITANSKOG ŠOU PROGRAMA "JA IMAM TALENAT" SE OVIM POTEZIMA OSIGURAO DA GA PUBLIKA NE ZABORAVI: Viggo Venn broji milione pregleda, a ovako ih je "zaradio!"

Autor:

Zabava

27.06.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov talenat mnogi nisu prepoznali odmah, a sada je hit na društvenim mrežama!

POBEDNIK BRITANSKOG ŠOU PROGRAMA "JA IMAM TALENAT" SE OVIM POTEZIMA OSIGURAO DA GA PUBLIKA NE ZABORAVI: Viggo Venn broji milione pregleda, a ovako ih je "zaradio!"

Foto: Youtube/printscreen/Britain's Got Talent

Velika Britanija proglasila je pobednika takmičenja "Ja imam talenat 2023", a u pitanju je komičar, Viggo Venn.

Viggo Venn dolazi iz Norveške i sada živi u Velikoj Britaniji. On je objasnio da se preselio u Englesku jer je "želio da postane britanski komičar", a njegov stil komedije je veoma šašav i on je veoma prisutan na društvenim mrežama sa preko 300.000 pratilaca samo na TikToku, dok na Instagramu ima preko 130.000 pratilaca, koji ga obožavaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viggo Venn (@viggovenn)

 

Neretko objavljuje video snimke svojih stand-up nastupa i komičnih plesnih rutina, od kojih su neki skupili milione pregleda.

Još na prvoj audiciji, komičar je privukao pažnju i osigurao se da ga publika ne zaboravi. Iako u početku nije bio njegov fan, čini se da je uspeo da privuče Sajmona, koji je kasnije promenio melodiju, rekavši mu da je „najdosadniji čin noći, ali čudno, moj omiljeni čin večeri“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading