PRAVO ZLOČINCA JE DA NE PRIZNAJE DELO: Nataša Šavija poručila Kariću da laže narod, pa otkrila koliko je udaraca dobila od njega!

Autor:

Zabava

15.06.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija šokirana Karićevim "pranjem" od brutalnog nasilja nad njom!

PRAVO ZLOČINCA JE DA NE PRIZNAJE DELO: Nataša Šavija poručila Kariću da laže narod, pa otkrila koliko je udaraca dobila od njega!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Nataša Šavija se i dan-danas oporavlja od nasilja, koje je doživela od Stefana Karića, a zbog povreda je morala da se podvrgne i operaciji jagodične kosti.

Starleta je gotovo neprepoznatljiva, s obzirom da joj je oko spušteno od udarca, zbog čega joj se izdeformisalo kompletno lice, a Nataša se bori i protiv depresije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

Stefan se po izlasku iz jednomesečnog pritvora oglasio za domaće medije, pa izjavio kako je "samo došlo do jednog šamara", što je dodatno izrevoltiralo pretučenu Natašu, koja je pokazala kako izgleda 44 dana nakon operacije, pa detaljno analizirala Stefanovo ponašanje nakon svega učinjenog:

- Znači, posle nego što me je on krvnički počupao za kosu, povukao glavu nazad i odvalio šamarčinu na stepenicama, ja sam krenula za njim da mu vratim, priznajem, pocepala sam mu majicu, udarila neki šamarčić, dok je on išao levo prema izlazu, gde nema ljudi, a mogao je desno, u salu među ljude (znači, pretpostavljam da me je namerno navodio gde nema nikog, jer je planirao da mi odvali pesnicu), što je i uradio kad smo se sklonili od pogleda ljudi - isto povukao za kosu i glavu unazad, tako da mogu da ga vidim i eventualno predvidim šta će uraditi, da pokrijem rukama ili njemu oči. Fiksirao glavu, odvalio penicu i vratio, gde sam se posle i ja vratila sa vidnim povredama. Dakle, kako je mogla da nastane ova povreda, za koju je utvrđeno od strane doktora da je od udarca ruke? Sve ima na kameri, on može da laže ljude, medije (što i radi), pravo zločinca je da ne priznaje delo, ali da li bih ja rizikovala da ovo pričam, da lažno nekog optužujem za krivično delo, zbog čega bih mogla da završim u zatvoru? Zbog Karića koji mi nikad nešto posebno nije bio u životu? - napisala je Šavija.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading