KARIĆ PONOVO POKAZAO SVOJU MRAČNU STRANU: Vređao sve oko sebe, pa potvrdio da je ženomrzac!

Autor:

Zabava

06.06.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić ne prestaje da se oglašava putem društvenih mreža, a mnogi smatraju da su sve objave na račun pretučene Šavije!

KARIĆ PONOVO POKAZAO SVOJU MRAČNU STRANU: Vređao sve oko sebe, pa potvrdio da je ženomrzac!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stefan Karić

Bivši zadrugar Stefan Karić je nedavno pušten iz pritvora u Sremskoj Mitrovici, nakon što je brutalno pretučena starleta Nataša Šavija dala izjavu u Osnovnom tužilaštvu u Rumi. Stefan se od tada često oglašava na društvenoj mreži Instagram, najviše kako vozi auto i sluša pesme, a neretko kroz te pesme provuče upravo Šaviju.

Nataša i dalje ne može da se oporavi od fizičkih povreda, ali se bori i protiv depresije, a Karić je dodatno digao prašinu izjavom da ne zna šta joj se dogodilo sa licem, jer ju je on, kako kaže, samo ošamario.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, republika

 

Nataša je juče objavila stori, uz pesmu, koju su mnogi povezali sa Stefanom, s obzirom da je deo iste glasio "Ako ima Boga, u paklu gorećeš". Međutim, Karić joj nije ostao dužan, pa je odmah uzvratio na svom Instagram profilu, gde je objavio deo pesme:

"Oko mene kurve i djankoze, prave frku i ljute nervoze, oko mene sve sami smradovi, oko mene sela i gradovi" - glasio je deo, koji je Stefan objavio na svom Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiki

06.06.2023 14:42

Sve same rešetke oko njega, baš me briga, tako mu i treba.