"BIĆE KRAJ PRIJATELJSTVA, AKO..." Sandra Rešić progovorila o Stefanu Kariću, najstrašnije osudila prijatelja

Autor:

Zabava

14.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se osvrnula na njegov intervju, gde je priznao da je udario šamar Nataši Šaviji

"BIĆE KRAJ PRIJATELJSTVA, AKO..."  Sandra Rešić progovorila o Stefanu Kariću, najstrašnije osudila prijatelja

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Sandra Rešić nedavno je na promociji albuma svoje prijateljice Aleksandre Mladenović za Republiku govorila o bivšem zadrugaru Stefanu Kariću, koji je osumnjičen za brutalno prebijanje starlete Nataše Šavije, a danas je potvrdila da će prekinuti prijateljstvo sa njim ukoliko mu se bude ponovila slična situacija.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sandra Rešić

- Što se tiče Stefana Karića, saznala sam iz medija šta se desilo, čitala sam u novinama. Čula sam se sa Osmanom tada, nije imao u tom trenutku više informacija. Ja sam svakog dana bila u kontaktu sa Osmanom, prosto, nisam mogla da verujem, bila sam šokirana da je to Stefan mogao da uradi. Ono što znam, kad je Stefan izašao, kratko smo se čuli. Gledala sam njegov intervju gde je priznao da ju je ošamario, što ja najstrašnije osuđujem - rekla je Sandra, pa dodala:

- Ako se ispostavi da je kriv i da je uradio kako ta devojka kaže, najstrašnije ću ga osuditi. Ali da se sad odričem njega kao druga, to se neće desiti. Ali nemam problem da ga osudim i da mu kažem: "Sram te bilo". Nemam problem da sednem i porazgovaram sa njim. Ako me ne posluša, to će biti kraj prijateljstva - dodala je Rešićeva za Informer TV.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Karić i Šavija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading