ŠAVIJA IMA RUPU NA LICU, OBJAVILA PORUKU ZA KARIĆA: Dok se ona bori za život, on lumpuje do zore! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija besna zbog ponašanja Stefana Karića.

ŠAVIJA IMA RUPU NA LICU, OBJAVILA PORUKU ZA KARIĆA: Dok se ona bori za život, on lumpuje do zore! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Nakon što je Stefan Karić, koji je krvnički udario starletu Natašu Šaviju, izašao u noćni provod do ranih jutarnjih sati, sada se oglasila i ona na svom zvaničnom Instagram profilu. Nataša je šokirana da se Karić vratio u normalan život nakon muke koju joj je naneo, pa je odlučila da se oglasi i iznese svoje mišljenje. 

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Nataša Šavija, Osman Karić, Stefan Karić

 

Ona je objavila deo članka u kom se navodi kako se Stefan Karić provodio do ranih jutarnjih sati u noćnom provodu, na šta je ona burno reagovala:

- Em mi napravio pakao od života, još je i očigledno ponosan na to... Slavi se, doček iz zatvora kao da je osvojio zlatnu medalju... Divna neka porodica - napisala je Nataša na Instagramu, što možete videti u nastavku:

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija Instagram

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Daca

15.06.2023 18:03

Ovi Karići po celi dan gledaju ko šta piše o njima.Nemaju druga posla.Katastrofa.Najavio tužbe za natpise na portalima.Moraju pare zaraditi nema više zadruge.

Natasa izdrzi

16.06.2023 15:50

Karici svojim ponasanjem sve vise na sebe navlace gnev normalnih ljudi.Devojku je unistio ,bukvalno,ali eto on se i dalje sepuri,tata ga podrzava,a vredja devojku .Niti se pokajao,niti sta.Olos.Sramno.Sta je sa Zakonom ?