SVE MU SMETA, OSIM NJIH! Darko Lazić pokazao ko mu je NAJVEĆA PODRŠKA, evo kako se nova supruga slaže sa njegovom majkom i sinom Aleksejom! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.06.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je organizovao promociju novog albuma, koji je dugo najavljivao!

Popularni folker Darko Lazić je danas u jednom prestoničkom lokalu organizovao promociju svog novog albuma "Sve mi smeta". Na ovom događaju podršku mu je pružila supruga Katarina, koja je zablistala u srebrnoj haljini, a Darka neprestano ljubila.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Darko i Katarina

Njih dvoje su rado ispozirali za naše kamere i pokazali koliko se vole. Na promociji Darkovog albuma se pojavila njegova majka, ali i sin Aleksej, sa kojim sve češće provodi vreme. Darkova majka se pozdravila sa Katarinom i njih dve su se izgrlile, a Darkova nova supruga je potom izljubila i Alekseja.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Katarina i Aleksej

Pevača su pre samo dva dana napali da na nastupu samo otvara usta, a on je za Republiku otkrio da ga neko namerno sabotira i plasira montirane klipove u javnost.

- Imam podršku kolega, a svako ko je došao bar jednom na moj nastup zna kako pevam i radim. Dajem sto odsto sebe i tu nema dileme. Mogu i ja da napravim snimak na kom ću sebe da mutiram i pustim drugu pesmu! To se danas lako radi, svi znaju da fotošopiraju i montiraju sve živo! Saznaću ko mi smešta, pa ću prvo vas da obavestim! - rekao nam je Darko tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading