PERUĆICA SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRETNJI SMRĆU: Maltretiranje traje godinama!

Autor:

Zabava

06.06.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica progovorio o pretnjama koje dobija.

PERUĆICA SE OGLASIO NAKON MONSTRUOZNIH PRETNJI SMRĆU: Maltretiranje traje godinama!

Foto: Republika.rs

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus podelili su na društvenu mrežu Instagram pretnje smrću koje dobijaju, a sada se on oglasio i otkrio detalje.

- Ovo maltretiranje traje godinama. Ne znam ko je ta osoba, zaista ne mogu ni da pretpostavim ko je, osim da je neko ko nije psihički stabilan. Mi obično blokiramo profil, ali nam ovo je sigurno 50. profil pod istim imenom i prezimenom, koji se javlja i meni i mojoj supruzi. Do sada smo, kao što sam rekao, blokirali sve te profile i pokušao da rešim problem bez policije, ali sada mislim da bi trebalo da prijavimo sve. Nadam se da će se problem konačno rešiti tako - rekao je Ljuba i otkrio da se ne boji pretnji koje dobija:

Foto: ST/Dragan Kadić

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

- Ne bojim se da će mi fizički nauditi. Ne živim u strahu ni za sebe, ni za svoju porodicu. Ne shvatam ozbiljno pretnje jer traju godinama, a niko me do sada nije napao. Ovo je psihičko nasilje koje će, nadam se, prestati kada se obratim nadležnim organima - poručio je pevač, prenosi Blic.

Foto: instagram.com/ljubaperucica

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus dobijaju pretnje smrću

Podsetimo, nepoznata osoba slala je poruke Katarini: "Je**m tvom mužu Isusa Hrista i majku i oca", a zatim i slala monstruozne pretnje i fotografije na kojoj se vidi krvava ruka i nož: "Ubila bih tvog muža, ubiću tvog muža".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading