GUDELJ OBJAVIO EMOTIVNE FOTOGRAFIJE SA ANASTASIJOM: Prigrlio nju i pehar, pa raspametio naciju!

Autor:

Zabava

06.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićeva po povratku u Beograd izašla u provod s drugaricom!

GUDELJ OBJAVIO EMOTIVNE FOTOGRAFIJE SA ANASTASIJOM: Prigrlio nju i pehar, pa raspametio naciju!

Foto: instagram.com/

Nakon što su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu fudbaler na društvenim mrežama deli emotivne objave, pa je tako osvanula i fotografija na kojoj grli Tasu, koja drži pehar Lige Evrope. On je prošle srede sa Seviljom osvojio trofej u Ligi Evrope, dok ga je Ražnatovićeva bodrila s tribina stadiona u Budimpešti.

 

Foto: instagram.com/printscreen

Anastasija i Nemanja

 

Gudelj je na Instagramu objavio emotivnu sliku s Anastasijom posle tog finala, a zatim su se na terenu fotografisali i s ostalim članovima porodice Gudelj koji su prisustvovali događaju, njegovim ocem, sestrom i bratom, dok majka nije bila s njima.

Inače, Anastasija je posle proslave titule sela na prvi avion i stigla u Beograd, gde nadoknađuje vreme s porodicom, s kojom nije bila poslednjih meseci. Da je nedostajala svom društvu u prestonici, pogotovo najboljoj drugarici Tari Milutinović, govori objava na Instagram profilu glumice. Tara je podelila snimak iz večernjeg izlaska kako se Anastasija i ona provode u automobilu, gde je uspela Ražnatovićevoj da izmami i osmeh. Drugarice su u automobilu uglas pevale pesmu Petra Graša "Ko nam brani".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading