ANASTASIJA PODELILA PORODICU GUDELJ, NIŠTA NE MOŽE DA JE RASTAVI OD FUDBALERA: Nemanjina sestra i majka protiv, Tasi njegov otac daje PODRŠKU

Autor:

Zabava

06.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle svetskog prvenstva su se proširili tračevi da u porodici Gudelj ima problema zbog Anastasije.

ANASTASIJA PODELILA PORODICU GUDELJ, NIŠTA NE MOŽE DA JE RASTAVI OD FUDBALERA: Nemanjina sestra i majka protiv, Tasi njegov otac daje PODRŠKU

Foto: Instagram.com printscreen

Dok mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović uživa u ljubavi s fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, spekuliše se kako ona nije u dobrim odnosima s njegovom porodicom, tačnije s majkom Oliverom i sestrom Vanjom. 
Međutim, kako Republika otkriva, pevačica je zapravo podelila porodicu Gudelj, pa iako sa Svetskog prvenstva u Kataru nema zajedničkih slika sa Nemanjinim najbližim, njegov otac Nebojša tvrdi da su se svi družili i tamo.


- Ima mnogo nervoze, svi smo nervozni na tribinama, ali meni je lakše, ja sam u fudbalu ceo život, doduše, sad sam u neobičnoj ulozi, na tribinama, a ne na terenu, kao igrač ili trener - rekao je nedavno Nebojša Gudelj za naš portal i naglasio da je Nemanjina devojka zajedno s porodicom, te opisao kako je ona navijala za našu reprezentaciju, koja se, nakon odlučujuće utakmice i poraza od Švajcarske, vratila s prvenstva kući:

Foto: Blic TV printscreen

Anastasija Ražnatović pratila je svaku utakmicu tokom Svetskog prvenstva

 

- Anastasija je drugačija, njoj to drugačije pada, mlada je i emotivna. Nije da kida kosu i gricka nokte, ali nije joj lako! Zajedno smo pratili sve, u slobodno vreme smo se družili i šetali zajedno. Ona je divna devojka!


Inače, spekulacije da Nemanjina majka Olivera i sestra Vanja ne žele kontakt sa Anastasijom, kako dalje saznajemo, počele su zbog toga što su, na početku Tasine veze sa Nemanjom, njih tri na društvenim mrežama objavljivale slike iz zajedničkih druženja, pa je delovalo da su nerazdvojne, a kada je to naglo prestalo, svima je odmah postalo sumnjivo.

Foto: Instagram.com

Nemanja Gudelj čuva Anastasiju Ražnatović kao malo vode na dlanu

 

- To je kulminiralo sada na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde se takođe nisu slikale zajedno. Očito da mnogi žele da predstave da joj je veza u krizi, ali to nije tačno. Možda je podelila porodicu na mušku i žensku ekipu i možda, za razliku od sestre i mame, od brata i tate ima veću podršku, ali nju i Nemanju nikakve priče i spekulacije ne mogu da poremete - zaključuje naš dobro upućeni izvor.


Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i s Ražnatovićevom, ali ona nije želela da se oglašava.


Anastasija uživa sa Nemanjom u Španiji

 

Uprkos svim spekulacijama, Ražnatovićeva je zajedno sa Gudeljem iz Beograda produžila za Španiju.


- Kada je sa reprezentacijom došao u Srbiju, Nemanja je proveo ceo dan kod Anastasije u vili na Dedinju. Ujutru su otputovali i sada uživaju u Španiji - potvrdio je izvor blizak pevačici za naš portal. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading