KAJA OSTOJIĆ MUKU MUČI SA BESPARICOM: Živi kao podstanar i nikad nema para!

Autor:

Zabava

06.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja trenutno gradi kuću, planira ogroman bazen, a brine je kako će sve to sebi priuštiti!

KAJA OSTOJIĆ MUKU MUČI SA BESPARICOM: Živi kao podstanar i nikad nema para!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić

Pevačica Katarina Kaja Ostojić otkriva da završava radove u kući na Kosmaju, koja će predstavljati njenu oazu mira. Kako napominje ona, radovi uveliko teku, i zbog ogromnog poduhvata, uvek je u nedostatku sa novcem.

Pevačica kaže da ne ume da štedi, te da ne zna kako će finansirati bazen i sportske terene koje je planirala da ima na imanju koje je kupila.

Republika

Foto: instagram.com/kaya_ostojic

 

- Preselila sam se u novi stan i jako sam srećna tamo. Imam super prostor za sebe. Iznajmila sam nekretninu, međutim želja mi je da u budućnosti kupim stan u Beogradu. Završavam radove na Kosmaju, i posle toga će sigurno biti ona čuvena rečenica: “Ko živ, ko mrtav“. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće bazen, lepa plaža... Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne. Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam bilo šta da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove... Ovim tempom kojim sam sada krenula ne mogu ništa da uštedim. Pritom imam ćerku koja studira u Americi, ne bih nikome poželela da bude u mojoj koži - govorila je Kaja za Blic.

Iako joj bivši suprug, Džunior Džek, lajkuje fotografije po društvenim mrežama, pevačica kaže da nisu u kontaktu: 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Nisam u kontaktu sa bivšim suprugom Džuniorom Džekom. Ostala sam dobra sa njim, ali nikakav značajniji kontakt nemamo, sem lajkovanja fotografija na društvenim mrežama. Ako misle da ću da ćutim i zažmurim na neke stvari, to se neće desiti. Želim sve najbolje za svoje dete. Fino doziram i strogoću i drugarski odnos sa Nikoletom. Mora da bude svega u jednom dobrom odnosu između roditelja i deteta - priznala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading