EVO KAKO IZGLEDA MARKO KON NAKON HOSPITALIZACIJE: Iscrpljen, ruka u zavojima, Milica se ne odvaja od njega! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Kon se pojavio prvi put u javnost nakon što je hospitalizovan.

EVO KAKO IZGLEDA MARKO KON NAKON HOSPITALIZACIJE: Iscrpljen, ruka u zavojima, Milica se ne odvaja od njega! (FOTO)

Foto: Republika

Kompozitor Marko Kon prošle nedelje je hitno hospitalizovan u Urgentni centar nakon što mu je pozlilo, te su mu lekari odmah pružili neophodnu pomoć i negu.

Paparaco ekipe portala Republika, uhvatila je sada njega sa suprugom, voditeljkom Milicom Kon kako zajedno vode ćerku u školu.

Ovo je prvi put da je nakon hospitalizacije viđen u javnosti, a primetno je da izleda izmoreno i iscrpljeno, faca mu je bleda, a ruka mu je u zavojima. Od njega se ne odvaja supruga Milica koja je uz njega uvek, a nakon što je primljen u bolnicu ona je otkrila šta se dogodilo.

- Istina je da mu je pozlilo, bio je u Urgentnom. Pozlilo mu je dok bio sa Amidžićem i bratom, pa su ga odveli tamo. Pregledan je i pušten kući, sada je okej. Ima i zapaljenje srednjeg uha, od toga ima vrtoglavice. Važno da je sada dobro, moraće da ide da radi neke analize, evo i danas ide kod lekara. Hvala na brizi - izjavila je Milica za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading