POTRAŽILA POMOĆ SVEŠTENIKA: Majka na SAMRTI šokirala voditeljku Dnevnika!

Autor:

Zabava

04.06.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Popularno lice televizije Pink je morala da se konsultuje sa sveštenikom, a i on ju je šokirao odgovorom!

POTRAŽILA POMOĆ SVEŠTENIKA: Majka na SAMRTI šokirala voditeljku Dnevnika!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Manojlović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink bila je gošća voditeljke Sanje Marinković u emisiji "Magazin In". Tema je bila očuvanje braka, ljubav prema mužu i deci, a tom prilikom se dotakla braka svojih roditelja.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Manojlović, "Magazin In"

- Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu. Ja sam kasnije otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: "Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?". On mi je rekao: "Pa, to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života". Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu - ispričala je Maja.

Inače, Maja važi za surovog profesionalca, a jednom je za naš portal izjavila da je karijeru stavila ispred ljubavi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Manojlović, "Magazin In"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading