PRELAZNE VLADE NEĆE BITI! Vučić: Njihova vlada bi za šest meseci uništila Srbiju, sedam ili osam puta brže nego DOS što je to uradio

Autor:

Vesti

04.06.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Tokom obeležavanja obratio se građanima i odgovarao na pitanja medija.

PRELAZNE VLADE NEĆE BITI! Vučić: Njihova vlada bi za šest meseci uništila Srbiju, sedam ili osam puta brže nego DOS što je to uradio

Foto: Tanjug printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas da opozicija može da zaboravi na prelaznu vladu.

- Što se prelaznih vlada tiče, slobodno mogu da zaustave te maštarije. Prelazne vlade neće biti dok sam ja predsednik Republike, ili dok sam živ. Ili može moj mandat da bude prekinut onako kako je to juče predloženo ispred Skupštine. Dakle, da ponovim, prelazne vlade neće biti. Neće je biti zato što to ne bi bila vlada Srbije, već bi bila vlada interesnih grupa, tajkuna i stranaca. Ova vlada bi za šest meseci uništila Srbiju, sedam ili osam puta brže nego DOS što je to uradio. Ja isuviše volim Srbiju, i možete samo da maštate o prelaznim vladama - rekao je lider Srbije Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Nataša

04.06.2023 13:27

Prelazna Vlada ne dolazi u obzir!

Ana

04.06.2023 13:34

Prelazne vlade nece biti vi ne želite dobro Srbiji i njenim gradjanima!

Boško69

04.06.2023 13:36

Opozicija nema šanse na izborima.

Marina

04.06.2023 14:48

Živela Srbija!