"NIJE SE JAVLJAO POLICIJI, DA PROĐU DOKAZI SA PESNICE!" Šavija pesmom opisala kako ju je Karić tukao i pobegao sa lica mesta!

Autor:

Zabava

03.06.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija isprozivala Stefana zbog izjave da joj je "samo udario šamar", pa potkačila i Osmana!

"NIJE SE JAVLJAO POLICIJI, DA PROĐU DOKAZI SA PESNICE!" Šavija pesmom opisala kako ju je Karić tukao i pobegao sa lica mesta!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić je pre samo nekoliko dana izašao iz jednomesečnog pritvora, pa se vratio normalnom životu, dok brutalno pretučena Nataša Šavija pokušava da se oporavi od fizičkih povreda, ali i psihičkih posledica.

Odmah po izlasku iz pritvora, Stefan je objasnio da ne zna kako je Nataša povredila oko, jer ju je on "samo ošamario".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

Šavija ne odustaje od svoje pravde, pa je i danas imala nešto da poruči Kariću, koji joj je naneo telesne povrede, a koji se i dan-danas "pere" od titule nasilnika:

- Ja, ja sam tu da ti sudim. Jer ljubav je moja kamenje, mrzim sve žene, pobegao sam sa lica mesta, jer sam ti lupio šamar i pesnicu ispred, a policiji se nisam javljao, da prođu dokazi sa moje pesnice. Ljubav je moja kamenje, a dobila najmanje (samo izdeformisanu facu), breme i znamenje, koje uvek primiš ti, kada napuste me svi, što još juče su se na me zakleli. Optužen sam za krivično delo nanošenja teških telesnih povreda, ali ja ću da tvrdim samo za šamar, jer ko sam ja da idem u zatvor - napisala je Nataša.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

- Baš volim ovu pesmu, ali sam malo izmenila tekst, nadošla mi inspiracija. Ne znam da sklapam rime kao neki, ali je*iga - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pavlović

04.06.2023 23:30

Zašto se bavute društvenim talogom ?