JELENA KARLEUŠA ZADALA BJELOGRLIĆU KONTRA-UDARAC: Pozivaš narod na ulice, a od istog zarađuješ stotine hiljada evra!

Autor:

Zabava

25.05.2023

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša momentalno odgovorila Draganu Bjelogrliću na prozivke!

JELENA KARLEUŠA ZADALA BJELOGRLIĆU KONTRA-UDARAC: Pozivaš narod na ulice, a od istog zarađuješ stotine hiljada evra!

Foto: NEmanaj Pancic, ATA Images

Glumac Dragan Bjelogrlić pridružio se kolegama, koji danima vode medijski rat protiv Jelene Karleuše. On je osudio pevačicinu izjavu u emsiji "Hit tvit", koja je rekla da nije u redu da glumci uzimaju novac od države i Telekoma, a podržavaju proteste opozicije.

- Ako je tako, ja više neću glumiti u seriji "Tajkun". Predlažem da novi "tajkun" bude Bule Goncić ili Rastko Janković. Oni, verovatno, zadovoljavaju zadate kriterijume - istakao je u pisanoj izjavi Bjelogrlić.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Jelena Karleuša se, naravno, odmah oglasila na svom Instagram profilu i bez dlake na jeziku odgovorila glumcu:

- Dragane, nije poenta ko će biti angažovan i da li Vam neko brani da imate stav! I Vi odlično znate, nije fer da vi, koji zarađujete stotine hiljada evra od naroda, istovremeno taj isti narod pozivate na ulice "zabrinuti" što narod nema para. Na Vašem mestu bih rekla: "Hvala državi i Telekomu koji konačni ulažu u kulturu i vas fantastične reditelje i glumce." - napisala je Jelena.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Треба рећи

26.05.2023 21:15

Драган Бјелогрлић против насиља??!!! Занимљиво.

Dragan Nikolic

26.05.2023 23:37

Sta ovog malog nasilnika moze uvrediti pa ne smete objaviti moj komentar. Jel to moram da napisem da je visok,lep,pametan ne uzima pare od drzave i glumi producenta sa parama koje mu daje drzava,koju pljuje.

Baranda

27.05.2023 07:26

Nasilnik u svakom pogledu u nisu je pokazao kakva je osoba udara coveka iznenada a da nepricamo sta je sve radio po barandi a i ovaj gromada od coveka toliko o njegovoj kulturi a da je trosio drzavne pare i to mnogo spominje kolege koje mozda ne misle ko on al su bolji glumci nego on.

Mila

28.05.2023 01:40

Jelena je potpuno u pravu. Veliki je licemer Bjelogrlić .