SINIŠA MALI PRED VELIKI SKUP "SRBIJA NADE": Sutra ćemo zajedno poslati poruku mira, solidarnosti, zajedništva, nade…

Autor:

Vesti

25.05.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je za 26. maj najveći miting u istoriji naše zemlje, koji će, po njegovim rečima, pokazati da je pristojna Srbija ujedinjena.

SINIŠA MALI PRED VELIKI SKUP "SRBIJA NADE": Sutra ćemo zajedno poslati poruku mira, solidarnosti, zajedništva, nade…

Foto: Instagram/Siniša Mali

Na platou ispred Skupštine 2019. godine okupilo se oko 150.000 građana na skupu "Budućnost Srbije", a očekuje se da će 26. maja ta brojka biti nadmašena i to na istom mestu.

 

 

Ovim povodom na svom Instagram profilu oglasio se i Siniša Mali i poručio građanima Srbije da se sutra okupe u što većem broju kako bi pokazali da je Srbija jaka i stabilna zemlja:

- Poslednje pripreme Opštinskog odbora SNS Zvezdara pred sutrašnji veliki skup „Srbija nade“, skup ujedinjene i jake Srbije, koji će početi u 19 časova na platou ispred Narodne skupštine Republike Srbije. Sutra ćemo zajedno poslati poruku mira, solidarnosti, zajedništva, nade… Još jednom pozivam sve naše građane, sve ljude dobre volje, da se sutra okupimo u što većem broju, da pokažemo da je Srbija jaka i stabilna i da brinemo za svoje građane i njihovu budućnost, rekao je Siniša Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Dragan

25.05.2023 21:01

Opozicija se ujedinila u cilju izlučivanja pozicije. Lupaju gluposti i laganja sa ciljem da Vučić i ostali u vlasti dobiju moždani infarkt. Treba im uzvratiti na isti način. Treba i vratiti cenzus na 5% jer sada opozicija profitira jer za nju glasaju psihopate i prostaci kojima se dopada njihovo ponašanje. Njih sigurno ima 3% u Srbiji a sa novim punoletnim glasačima broj im raste.

Miki

25.05.2023 22:21

Sutra svi zajedno da pruzimo podrsku na najvecem skupu ikada! Jedinstveno, složno i dostojanstveno!!

Milenko

25.05.2023 22:26

Svi zajedno sutra ispred Parlamenta, za Srbiju bez nasilja!

Goga

25.05.2023 22:36

Sutra će se pokazati da je Srbija jedinstvena na putu napredka i daljeg razvoja uz poruku mira i nade.