NIJE ŽELELA DA IZAĐE IZ BOLNICE: Porodila se srpska manekenka i di-džej, evo koje je ima odabrala za NASLEDNICU! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba je stigla nedelju dana pre termina, a Lea je ovo prokomentarisala na šaljivi način!

NIJE ŽELELA DA IZAĐE IZ BOLNICE: Porodila se srpska manekenka i di-džej, evo koje je ima odabrala za NASLEDNICU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Lea Davogić, poznatija kao Blair Lea, porodila se i dobila ćerku. Di-džej i manekenka dobila je naslednicu sa izabranikom Vladimirom Pavlovićem i dali su joj ime Nora.

Prema njenim rečima iz objava na društvenoj mreži Instagram, sve je prošlo u najboljem redu. Osoblje iz privatne bolnice joj je izašlo u susret, iako je "izmišljala razloge zašto ipakd da se zadrži kod njih sa bebom malo duže".

Republika

Foto: Instagram.com

Blair Lea

- Dobro jutro od mene i Nore! Ipak je bila nestrpljiva na mamu i rešila da nas iznenadi nedelju dana pre termina. Ili je samo htela da bude Bik umesto Blizanac. Em je sam porođaj prošao lagano, em su Noru gledali ko da je njihova, em su mene tetošili, obilazili, naučili da podignem Noru, presvučem, okupam i, najvažnije, naučim da dojim. Svakako je dug put učenja pred nama, ali ja izlazim bez panike da sami dođemo kući sa Norom. Mislim da je najveći kompliment to što sam se jutros na otpustu šalila i izmišljala razloge zašto moram da ostanem još! Danas su počeli i hormoni da rade pa sam možda malo emotivnija, ali ova zahvalnica je stvarno od srca - otkrila je Lea.

Ona do samog porađaja snimala klipove gde je iz svog stana puštala muziku.

Republika

Foto: Instagram.com

Blair Lea

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading