ZVEZDI GRANDA STARIJE GOSPOĐE UPLAĆIVALE NOVAC, A ON SLAO GOLE FOTKE: Žarko Madžić prvi put progovorio o tragediji u porodici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Estradnog savetovališta" Žarko Madžić otkriva prvi put sve o smrti oca.

ZVEZDI GRANDA STARIJE GOSPOĐE UPLAĆIVALE NOVAC, A ON SLAO GOLE FOTKE: Žarko Madžić prvi put progovorio o tragediji u porodici! (VIDEO)

Foto: Republika TV

U novom epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" gost je bio pevač i ,,Zvezda Granda" Žarko Madžić, koji je odgovarao na vaše intimne probleme. Tokom emisije, Žarko je progovorio o teškom odrastanju, ali i zbog čega su mu starije gospođe uplaćivale novac na račun. 

Ne krije da je dobijao nepristojne ponude i da mu je bilo zanimljivo da pregovara, pa otkriva da su mu starije gospođe uplaćivale novac, ali da mu nisu tražila nikakve usluge:

Foto: Republika TV

Žarko Mandić

 

- Toga je bilo, da mi šalju lovu... Šta više, one nisu ništa tražile zauzvrat, sećam se da sam otišao u banku da podignem pare i pita me devojka što radi kao ko šalje, ja kažem, tetka, rođendan mi je bio skoro, pa otvorila se - rekao je Žarko u Estradnom savetovalištu. 

Potom Žarko ističe da je slao gole fotografije, te da su mu sutradan prijatelji u teretani čestitali, jer su ga videli u medijima obnaženog. 

- Naravno da jesam, jedno vreme je bilo popularno... Meni je bilo super, sutradan sam otišao u teretanu, znaš kako, mi koji smo javne ličnosti, mi treba da snosimo sve lepe i ružne stvari, sve se dešava na nama - otkrio je Žarko u Estradnom savetovalištu. 

Foto: Republika TV

Žarko Mandić i Ognjen Bogdanović

Žarko je progovorio i o prelomnom trenutku u svom životu, te govori koliko je smrt oca uticala na njegov život. 

- Iznenadna smrt ćaleta me je poremetilo, jer opet ostaješ bez očinske figure, baz muškarca u kući u institucionom smislu... Ja sam bio nezreo, klinac, bez iskustva, ali nije sve palo na mene, nije teška priča, keva je preuzela to na sebe muški, na tome sam joj zahvalan, i burazer i ja, jer smo mi znamo koliku je žrtvu ponela. To me je pomerilo iz komfor zone - ispričao je Žarko u emisiji ,,Estradno savetovalište".

Ukoliko ste propustili neku emisiju, možete je pronaći klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading