PEVAČICA SA ĆERKOM TRPELA NASILJE U PORODICI: Ivana Elektra otkriva šokantne detalje o bivšem mužu: On nije ljudsko biće

Autor:

Zabava

11.05.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Elektra otkriva kroz kakvo je nasilje prošla u braku, a evo kako se njena ćerka izvukla iz kandži tuge!

PEVAČICA SA ĆERKOM TRPELA NASILJE U PORODICI: Ivana Elektra otkriva šokantne detalje o bivšem mužu: On nije ljudsko biće

Foto: Republika TV

U novoj epizodi emisije ,,Estradno savetovalište" ugostili smo pevačicu Ivanu Elektru, koja se nakon duže pauze vratila na estradno nebo. Ivana iza sebe ima dugogodišnju uspešnu muzičku karijeru, a pesmom ,,Šampanjac" vinula se u sam vrh estrade.

Odgovarajući na vaša intimna pitanja, Ivana Elektra otkrila je mnoge detalje o svom životu, sa akcentom na privatni. Naime, ona je progovorila o teškom razvodu braka, kako je uticalo na njenu ćerku, ali i zbog čega je u lošim odnosima sa bivšim suprugom.

No, to nije, Ivana je istakla da se udala za pogrešnog čoveka, od kog je jedva čekala da se razvede, jer ju je proveravao.

Republika

Foto: Republika TV

Ivana Elektra

- Treba da šaljemo porukama koje ne znaju šta da rade. Kad su takve situacije, treba da pronađe zaštitu, ne sme da pređe preko toga, sa tim muškarcem ne sme ni da nastavi dalje. Psihički me je maltretirao, stvarno bih bila grešna, nikada me nije udario, nikada, ali prosto taj psihički prisitak je bio nenormalan... Kad stižem kući, da se vratim što pre, šta imam da budem ovde, šta sam obukla, do svih mogućih kontrola - istakla je Ivana u ,,Estradnom savetovalištu", pa dodala:

- Kreće da plaća sa mojim novcem račune, ne idem na promocije bez njega, na tezge nisam mogla da idem bez njega, ti nemaš slobodu kretanja. Ja sam tražila sporazumni razvod braka, pa sam kroz neke ucene, ostala u poslu, osećala sam da mi remeti posao. Tada sam se osećala umorno, tužno, praktično čekam da mi on završi, ako mi ne završi, nema nade.

Republika

Foto: Republika TV

Ivana Elektra u Estradnom savetovalištu

Potom je Ivana istakla kako je njena ćerka prošla kroz razvod braka:

- Posle razvoda nije ispao ni otac, ni čovek, ni ljudsko biće. Moje dete se napatilo zbog toga, ja sam uvek imala neke dobre i optimističke priče za nju. Ti tragovi su ozbiljni... Ona je meni rekla da bi joj bilo lakše da zna da nema oca. Videli su se na sudu i sramotno je kako joj je prišao. Njoj je noga bila u gipsu, jer se povredila bila! To što je on uradio je za svaku osudu! Takvi ljudi zaista treba da budu etiketirani kao jako loši ljudi... Bila sam anestezirana u braku, samo sam čekala kada ću da se razvedem - ističe Ivana u emisiji ,,Estradno savetovalište.

Ukoliko ste propustili neku epizodu, sve ih možete pronaći klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading