MORA NA OPERACIJU: Povredio se jedan od najboljih igrača Milana!

Autor:

Sport

11.05.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman hendikep za giganta sa San Sira.

MORA NA OPERACIJU: Povredio se jedan od najboljih igrača Milana!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Milana Ismael Benaser odsustvovaće najmanje tri meseca sa terena zbog povrede kolena koji je zadobio na sinoćnjem meču polufinala Lige šampiona. Alžirac je utakmicu protiv Intera (0:2) napustio već u 18. minutu.

 

 

"Gazeta delo sport" tvrdi da će alžirski fudbaler morati na operaciju posle koje ga čeka pauza od najmanje tri meseca. Italijanski mediji navode da čak postoji mogućnost da Benaser propusti i početak naredne sezone.

Ismael Benaser (25) je član Milana od 2019. U dresu giganta sa San Sira odigrao je 145 utakmica na kojima je postigao šest golova uz devet asistencija. Dres reprezentacije Alžira nosio je u 46 navrata.

Momak rođen u francuskom Arleu karijeru je započeo u istoimenom klubu, nakon kojeg se preselio u mlađe kategorije Arsenala. Nastupao je i za Tur, dok je afirmaciju stekao u italijanskom Empoliju.

Njegova tržišna prednost prema renominaranom sajtu "transfermark.com" je 40 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading