"NEMA ŠANSE DA JE OVO ISTA OSOBA" Isplivao stari snimak POBEDNICE Evrovizije, svi u ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.05.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko je uspeo da prepozna predstavnicu Švedske na snimku koji je star skoro 20 godina!

"NEMA ŠANSE DA JE OVO ISTA OSOBA" Isplivao stari snimak POBEDNICE Evrovizije, svi u ŠOKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sinoć se u Liverpulu održalo veliko finale Evrovizije, a pobednica 67. izbora je Lorin, predstavnica Švedske, koja je nastupila sa pesmom "Tattoo". Lorin je već pobedila na ovom takmičenju, 2012. godine, kada je pevala pesmu "Euphoria". Pre njen samo je irski pevač Džoni Logan uspeo da dva puta trijumfuje na Evroviziji. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lorin
 

Iako je široj javnosti postala poznata tek 2012. godine, Lorin se u Švedskoj probila čak 2004. godine. Ona se tada takmičila je njihovoj verziji "Idola" i osvojila je 4. mesto. Talentom je uspela da osvoji srca publike, a malo ko bi uspeo da je prepozna danas. U nastavku možete videti njenu audiciju za ovo takmičenje.

 

@tv4_nyheterna #Loreen vann #Melodifestivalen för andra gången med #Tattoo. Men hennes karriär började redan i #Idol 2004. Hon fick hela juryn på fall med sin audition. #tv4nyheterna #tv4 #esc #eurovision #eurovision2023 #eurovisiontiktok #fyp #foryourpage ♬ originalljud - TV4 Nyheterna

 

"Čekajte, ovo je Lorin?", "Ona ima 40 godina?", "Neko je napisao da je promenila rasu", "Bila je prirodna lepotica, uopšte je nisam prepoznao", "Da li smo sigurni da je ovo ista osoba?", "Nema šanse da je ovo Lorin", samo su neki od komentara ispod objave koja se pojavila na TikTok-u. Iako je javnosti poznata kao Lorin, njeno pravo ime je Loren Zineb Nora Talaui, rođena je u glavnom gradu Švedske 1983. godine, od roditelja koji su imigranti iz Maroka i pripadaju Berberima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lorin

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading