NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

Autor:

Zabava

14.05.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže bruje o nastupu ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji, jedan detalj promakao je svima!

NASTUP PREPUN SATANISTIČKIH SIMBOLA? Internet gori zbog šokantnog poteza Luk Bleka na velikom finalu Evrovizije, svi se pitaju šta radi!

Foto: www.profimedia.rs

Ovogodišnji prestavnik Srbije na ''Evroviziji'', Luk Blek, izazvao je lavinu komentara i reakcija samom svojom pojavom, ali i specifičnim nastupom, o kom bruje mediji, kao i kompletna publika ovog muzičkog takmičenja.

Luka je Srbiju predstavljao sa pesmom "Samo mi se spava", kojom je želeo da pošalje svetu važnu poruku, ali istu mnogi i dan-danas dovode u pitanje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Luka je dosta radio na scenskom momentu, a nedavno je i sam izjavio da non-stop nešto menja, oduzima i dodaje, međutim, jedan detalj tokom sinoćnjeg njegovog nastupa posebno je privukao pažnju i izazvao buru na društvenim mrežama.

Naime, na Tviteru se postavilo pitanje šta naš predstavnik pokazuje na Evroviziji, gde su se uključili mnogi koristnici ove društvene mreže i iskomentarisali ovaj Lukin potez.

 

 

 

- Šta ovo pokazuje naš predstavnik na Evroviziji? - pitali su se ispod Lukine fotke, na kojoj prstima, iznad oka, pokazuje krug.

Komentari su se samo nizali, a neki od njih su aludirali da se radi o satanističkim simbolima, te da ovo predstavlja 666, o čemu se govori i na TikToku.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

27.07.2023 22:28

Koje gluposti vi pišete. Mora da je satana u vama i ljudima koji svuda vide sataničke simbole, pa čak i tamo gde ih nema.