BUKTI RAT U PARIZU! Navijači brutalno VREĐALI Mesija! Leo im ŠMEKERSKI odgovorio!

Autor:

Sport

14.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri PSŽ-a deklasirali su Ajačio sa 5:0, poslavši ih u drugu ligu Francuske.

BUKTI RAT U PARIZU! Navijači brutalno VREĐALI Mesija! Leo im ŠMEKERSKI odgovorio!

Foto: Tanjug

Utakmicu na Parku prinčeva obeležio je, međutim, novi sukob navijača PSŽ-a sa Lionelom Mesijem.

Kapiten argentinske reprezentacije odavno nije u dobrim odnosima sa pristalicama "svetaca", zbog čega je sve bliži povratku u Barselonu.

Omaleni Gaučos se vratio u startnu jedanaestoricu, posle odluke kluba da ga suspenduje, jer je bez dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju.

Izvinio se Leo nakon toga javno, upravi tima iz Pariza i navijačima, međutim, fanovi lidera Lige 1 mu to nisu oprostili.

Zbog toga je prethodne večeri Leo bio izložen poniženju, kakvo nije doživeo u blistavoj karijeri. Još tokom predstavljanja aktera, Mesija su gromoglasno izviždali, dok je i tokom igre, kad god bi primio loptu, dobijao salve uvreda sa tribina.

Time su navijači PSŽ-a jasno stavili na znanje Argentincu šta misle o njemu, kao i da su mu vrata kluba zatvorena, iako je Leo bez dileme najveća zvezda koja je ikada obukla dres francuskog velikana.

Posebno interesantno je bilo kako se Mesi borio sa zvižducima. Leo je u trenucima kada su ga fanovi "svetaca" vređali i zviždali, mirno pimpovao loptu i odgovarao im osmehom na licu.

Ajačio je, inače, porazom u "gradu svetlosti" izgubio status u francuskoj eliti, dok je PSŽ ostao na prvom mestu. Samo tri kola pre kraja, branilac titule ima šest bodova više od drugoplasiranog Lansa i na najboljem putu je da ponovo završi na tronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading