OVO VEČE JE POSEBNO EMOTIVNO ZA NJU! Mariju Šerifović preplavile emocije zbog Lukinog nastupa na Evroviziji: "Mislite šta hoćete, ali..."

Autor:

Zabava

13.05.2023

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se javno obratila na društvenim mrežama, pa pokazala da je svim srcem uz Luku!

OVO VEČE JE POSEBNO EMOTIVNO ZA NJU! Mariju Šerifović preplavile emocije zbog Lukinog nastupa na Evroviziji: "Mislite šta hoćete, ali..."

Foto: RTS printscreen

Marija Šerifović trijumfovala je u Finskoj 2007. sa pesmom "Molitva", a redovno podržava sve naše predstavnike na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi.

Pevačica je pomno pratila finale Evrovizije i svima jasno stavila do znanja da Luk Blek zaslužuje prvo mesto.

Republika

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

 

Marija se u toku večerašnjeg finala u Liverpulu u Velikoj Britaniji oglasila na Instagramu i zamolila sve da glasaju za Luku Ivanovića, a zatim je na Tviteru, preplavljena emocijama, pružila ogromnu podršku predstavniku naše zemlje i napisala da je svim srcem uz njega.

- Ajmo naši - napisala je ona, pa podsetila da je Luka nastupa pod rednim brojem 5!

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

 

Mozda je pms, ne znam... mislite sta hocete... ali meni je sve ovo jako emotivno... i predstavnici, i zastave, i muka, i znoj, i trud, i stres i zelja... ne znam! Ajmo nasi - napisala je ona na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading