SAT VREMENA PRED FINALE EVROVIZIJE: Uhvatili smo Konstraktu u centru Beograda, jedan otkriva SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Konstraktu pred sam početak Evrovizije!

SAT VREMENA PRED FINALE EVROVIZIJE: Uhvatili smo Konstraktu u centru Beograda, jedan otkriva SVE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

 

 

Ana Đurić poznatija kao Konstrakta prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji nije otišla za Liverpul sa Luk Blekom, već je ostala u našoj prestonici. 

Portal Republika uhvatio je Konstraktu u samom centru prestonice, a ono što smo zapazili jeste da se ona spremala za večerašnje finale Evrovizije. 

 

Pre samog početka, svega sat vremena, Konstrakta je sela da se najede, kako bi bila puna energije za večerašnje bodrenje srpskog predstavnika. Konstrakta je sve vreme ,,visila" na telefonu, pa možemo samo da predpostavimo da je bila na vezi sa Lukom i njegovim timom pred večerašnji nastup!

Podsetimo, Konstrakta nije krila da je sve vreme Luku davala stručne savete povodom njegovog odlaska na Evroviziju, o čemu su se i oni sami izjašnjavali u medijima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ne bo

14.05.2023 18:17

Bože koji ste vi debili pa vi ne znate ni kako žena izgleda. Nemoj da se blamirate i obrisite vest. Mada pitanje je da li vi znate i šta ja blamiranje. Za to je ipak potrebna ipak nek doza covecnosti.

karamandov

14.05.2023 23:25

Pa ovo je Mina Pišćević sa Mikijem.... AHHAHAHAH