SKANDAL NA EVROVIZIJI, SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA? Albanska predstavnica pokazala DVOGLAVOG ORLA, javnost traži da budu KAŽNJENI!

Autor:

Zabava

12.05.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika sramota albanske predstavnice na Evroviziji, sa sestrom pokazala dvoglavog orla!

SKANDAL NA EVROVIZIJI, SLEDI HITNA DISKVALIFIKACIJA? Albanska predstavnica pokazala DVOGLAVOG ORLA, javnost traži da budu KAŽNJENI!

Foto: Printscreen

Tokom druge polufinalne večeri Evrovizije nastupila je Albanija, a njihova predstavnica Albina je na scenu velike glamurozne hale u Liverpulu stala sa članovima svoje porodice, a njihova numera „Duje“ se dopala publici, te su tako izglasani i obezbedili sebi sigurno mesto u finalu. 

Neposredno pred izlazak na scenu, u bekstejdžu dok su razgovarali sa medijima, Albina i njena sestra su iskoristile prilku da pokažu „orla“ - simbol velike Albanije. 

 

Po svemu sudeći nijedno dešavanje ne može da prođe bez provokacija Albanije, koja krši pravila.  I pored brojnih neprijatnosti sa prethodnih javnih dešavanja zbog isticanja simbola dvoglavog orla, ova predstavnica nije mogla da se uzdrži od provokacija, a njeno beskrupulozno ponašanje se prepričava na društvenim mrežama.

Podsetimo, i prošlogodišnja albanska predstavnica Evrovizije, Ronela Hajati je na kraju izvođenja numere, rukama pokazala dvoglavog orla, simbol velike Albanije, čime je izazvala brojne oprečne reakcije.

Foto: Printscreen

Albina sa sestrom pokazala dvoglavog orla

 

- Kosovo i Albanija su kao brat i sestra - izjavila je Albina. 

U čitavoj priči najskandaloznije je to što Albina u pesmi kojom predstavlja Albaniju peva o Kosovu, odakle je inače rodom, a uprkos tome što su ona i njena porodica poreklom iz Peći, Albanija ovakvim potezom krši strogo propisana pravila jer je to, prema pravilniku Evrovizije, strogo kažnjivo. Zbog toga se mnogi pitaju zašto nije diskvalifikovana s ovog takmičenja, kako zbog toga tako i zbog sramne izjave o "velikoj Albaniji".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading