DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Ruslana večeras nastupa na Evroviziji, pogledajte kako izgleda DVE DECENIJE nakon takmičenja sa Željkom Joksimovićem! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.05.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajina je zemlja koja je odnela najviše pobeda na ovom takmičenju u 21. veku, a večeras će publika čuti sva tri pobednika koja su donela pehar u Kijev!

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Ruslana večeras nastupa na Evroviziji, pogledajte kako izgleda DVE DECENIJE nakon takmičenja sa Željkom Joksimovićem! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/https://www.youtube.com/EurovisionSongContest

Ruslana

Večeras se u Liverpulu održava finale Evrovizije, a organizatori takmičenja spremili su pravi spektakl za publiku. Večeras će nastupe imati predstavnici 26 zemalja koje su se plasirale u finale, a naš Luk Blek nastupiće peti. Osim takmičarskog dela, očekuje nas i spektakularni revijalni deo. 

Republika

Foto: RTS/printscreen

Luk Blek

U finalu će, između ostalog, nastupati evrovizijski pobednici Neta i Dankan Lorens, popularni Mahmud, koji je dva puta predstavljao Italiju, kao i Sem Rajder, prošlogodišnji predstavnik Ujedinjenog Kraljevstva, koji je osvojio drugo mesto. Poseban segment odvojen je za nekadašnje predstavnike Ukrajine, koja je i trebalo da bude zemlja domaćin ove godine. 

Republika

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Evrovizija

Nastupe će imati grupa Go_A (5. mesto 2021. godine), Džamala (1. mesto 2016. godine), Verka Serdučka (2. mesto 2007. godine), Tina Karol (7. mesto 2006. godine), kao i pobednici prošlogodišnje Evrovizije, grupa Kaluš Orkestra. Međutim, ono što je najviše obradovalo publiku je najava Ruslaninog nastupa.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Ruslana

Ruslana je Evroviziju osvojila 2004. godine, kad je drugo mesto zauzeo Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje". Ruslana je tada pobedila sa pesmom "Wild Dances", koja je vrlo brzo postala planetarni hit. Pevačica se obratila publici i najavila nastup koji je ranije snimljen u Kijevu, otkrila da će pevati i pobednički hit, ali i novu pesmu, a kako sada Ruslana izgleda, možete pogledati u nastavku ovog teksta.

 

@ruslana.ukraine 🗓️ Friday, May 12th! There will be only one chance to listen to the original #WildDances version live and an #exclusive #premiere of the #newsong while #Eurovision2023 related activities. Don't miss it! TikTok@Eurovision #TikTokLegends #Ruslana ♬ original sound - Ruslana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading