SAMO PRIČAJU O JOKIĆU: Zvezde Lejkersa UPLAŠENE!

Autor:

Sport

13.05.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin glavna tema u "gradu anđela".

SAMO PRIČAJU O JOKIĆU: Zvezde Lejkersa UPLAŠENE!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms srećan je posle pobede nad Golden Stejtom i već gleda ka finalu Zapadne konferecije gde "jezeraše" čekaju Denver i Nikola Jokić.

Republika

Foto: Tanjug

Lebron Džejms

- S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima - šta Džoker (Nikola Jokić) donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači. Sutra ćemo malo da budemo s porodicama i da ne mislimo o košarci, a onda ćemo opet biti potpuno usredsređen - rekao je Lebron.

Lejkersi su pobedili Nagetse u finalu zapada u mehuru 2020. godine, a na to se osvrnuo i Entoni Dejvis.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Entoni Dejvis i Lebron Džejms

- Oni jesu drugačiji tim u odnosu na tada, i mi smo, ali najvažnija stvar za nas biće da malo poremetimo Nikolu Jokića. On je jedan od dvojica igrača koji ih pokreće, uz Džamala Mareja. Gledaćemo tu seriju iz mehura, da vidimo kako smo ih tada pobedili, cilj nam je da lopta završi kod onih igrača koje mi želimo - ističe Dejvis.

Denver će imati prednost domaćeg terena na početku serije koja počinje u noći između utorka i srede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading