ŠOK U MUZEJU BITLSA! Luk Blek posetio glavnu atrakciju u Liverpulu, jedan detalj mu je SVE PROMENIO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.05.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je predstavniku naše zemlje zapaloz a oko!

ŠOK U MUZEJU BITLSA! Luk Blek posetio glavnu atrakciju u Liverpulu, jedan detalj mu je SVE PROMENIO! (GALERIJA)

Foto: Republika / D. KADIĆ

Luk Blek

Večeras će se održati finale Evrovizije, a naš predstavnik Luk Blek će nastupiti peti. Za prvo mesto na ovom prestižnom takmičenju bori se 26 zemalja - 20 koje su se kvalifikovale u polufinalima, 5 članica "Velike petorke", kao i Ukrajina, koja je prošle godine pobedila. Takmičenje se održava u Liverpulu, a naš predstavnik je iskoristio malo slobodnog vremena da poseti Muzej Bitlsa.

Republika

Foto: RTS printscreen

Luk Blek

U muzeju se nalazi mnogo zanimljivih stvari koje se vezuju za članove slavne četvorke iz Liverpula, a zanimljivo je da je prošle godine stalnoj postavci muzeja doadata i porcelanska WC šolja, koju je posedovao Džon Lenon. 

Ipak, našem Luki je nešto drugo privuklo pažnju. Dok je razgledao eksponate u muzeju, Luka je primetio jastuk, ispod kojeg se nalazio notni list. Kad je prišao, video je da su na njemu note za pesmu "I'm Only Sleeping", koju su napisali i komponovali Džon Lenon i Pol Makartni. Ovo mu je privuklo pažnju jer je naziv ove pesme u prevodu sa engleskog "Ja samo spavam", što neodoljivo podseća na Lukinu pesmu "Samo mi se spava", sa kojom nas predstavlja na Evroviziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading