EMOTIVNO OBRAĆANJE SRBIJI TOKOM SPEKTAKULARNOG NASTUPA NA EVROVIZIJI: Luk Blek izdominirao na sceni, pa pokazao sebe u potpuno drugom svetlu!

Autor:

Zabava

13.05.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj na sceni privukao je pažnju svih!

EMOTIVNO OBRAĆANJE SRBIJI TOKOM SPEKTAKULARNOG NASTUPA NA EVROVIZIJI: Luk Blek izdominirao na sceni, pa pokazao sebe u potpuno drugom svetlu!

Foto: RTS/printscreen

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek, izašao je na scenu, pa publici širom sveta, još jednom, predstavio pesmu "Samo mi se spava". Luka i njegov tim dali su sve od sebe da Srbiju predstave u najboljem svetlu, a danonoćno radili su na scenskom nastupu, što je mnogobrojna publika u Liverpulu nagradila gromoglasnim aplauzom.

Luka je "pucao" od samopouzdanja na sceni, a i večeras je na njegovoj košulji bila crna trakica, zbog svih tragično nastradalih u stravičnom masakru u Srbiji.

Na samom kraju nastupa, ponovo se obratio voljenoj Srbiji i zahvalio se na ogromnoj podršci, koja mu svakodnevno pristiže:

- Hvala, Srbijo! - rekao je Luka.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading