SNAŽNA PORUKA PRAVO IZ LIVERPULA: Luke Black na otvaranju Evrovizije progovorio o tragediji koja je Srbiju zavila u crno!

Autor:

Zabava

07.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako fizički nije u Srbiji, Luka Ivanović naglašava da je mislima i srcem ovde!

SNAŽNA PORUKA PRAVO IZ LIVERPULA: Luke Black na otvaranju Evrovizije progovorio o tragediji koja je Srbiju zavila u crno!

Foto: instagram.com/lukeblackmusic

Jeziv masakr koji je Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na "Evroviziji", Luku Ivanovića, poznatiji javnosti kao Luke Black.

Luke je, na otvaranju Evrovizije, imao crnu mašnicu na košulji, dok je ostatak njegove ekipe nosio crna odela i na taj način poslao snažnu poruku:

Republika

Foto: Youtube.com RTS printscreen

 

- Voleo bih da spomenem strašan događaj koji se desio u Srbiji, u osnovnoj školi. Desila se velika tragedija, kakvu nikad do sad u Srbiji nismo imali, ja mislim - istakao je Luke Black u Liverpulu.

Iako fizički trenutno nije u Srbiji, njegove misli su ovde, što govori i njegova objava na Instagramu:

Republika

Foto: instagram.com/lukeblackmusic

 

- Naše misli su sa žrtvama napada u Beogradu, njihovim porodicama i bližnjima. Počivajte u miru - stoji u objavi na Instagram profilu pevača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading