"NAŠA SRCA SU SLOMLJENA!" Emina Jahović se pomolila za porodice tragično nastradalih u masakru na Vračaru, od ovih misli ne može da pobegne!

Autor:

Zabava

07.05.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović se slomila zbog žrtava nezapamćenih zločina u Srbiji, uputila važnu poruku!

"NAŠA SRCA SU SLOMLJENA!" Emina Jahović se pomolila za porodice tragično nastradalih u masakru na Vračaru, od ovih misli ne može da pobegne!

Foto: ATA Images

Dečak Kosta Kecmanović (13) u sredu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Ovaj nezapamćeni zločin potresao je, ne samo kompletnu Srbiju, već čitav svet.

Mnoge estradne ličnosti danima se oglašavaju na društvenim mrežama, pokušavajući da dignu svest o dešavanjima koje se nikada ne smeju ponoviti, a pevačica Emina Jahović duboko je dirnuta trenutnom situacijom.

Republika

Foto: instagram.com/yaemina

 

Na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija iz prirode, uz molitve za sve porodice tragično preminulih i nadu u bolje sutra:

- Snaga nam treba, a njima molitva. Bože, sačuvaj i usliši... Naša srca su slomljena - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading