SRBOMRZAC PEVA, SKAČE I IGRA KOLO, DOK RODITELJI SAHRANJUJU NASTRADALU DECU: Pogledajte nastup Sadika Hasanovića tokom trodnevne žalosti u Srbiji! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.05.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pisanja Republike, Sadik Hasanović učesnik ,,Zvezda Granda" objavio je deo nastupa tokom trodnevne žalosti u Srbiji!

SRBOMRZAC PEVA, SKAČE I IGRA KOLO, DOK RODITELJI SAHRANJUJU NASTRADALU DECU: Pogledajte nastup Sadika Hasanovića tokom trodnevne žalosti u Srbiji! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com, Republika.rs

Bivša ''Zvezda Granda'' Sadik Hasanović, koji je poznat po svojim skandalima i mržnji prema Srbima i Srbiji u kojoj je gradio karijeru, ne prestaje da pokazuje koliko je beskrupuloznan, bezobziran i bahat.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović nastupa tokom dana žalosti

 

Svoju nemoralnost i surovost ističe i na najmračnije dane naše zemlje u novijoj istoriji, na Dan žalosti zbog dva uzastopna masakra u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' i Mladenovcu, kada je zbog surovosti trinaestogodišnjaka Koste Kecmanovića i dvadesetjednogodišnjaka nedužno nastradalo sedamnaestoro osoba, dok je na desetine teško povređeno u krvavim pohodima.

Dan žalosti su proglasile i susedne zemlje Bosna i Hercegovina i Crna Gora i na taj način pokazale da saosećaju sa srpskim narodom i da su uz njih i u najtežim trenucima, dok su svi pevači, kako srpski tako i iz dijaspore otkazali svoje nastupe u ovim danima mraka i tuge.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sahrana nastradale dece u OŠ "Vladislav Ribnikar"

 

Svi, osim Sadika Hasanovića koji je večeras nastupio u Nemačkoj, a kako smo prvi pisali, s ponosom je istakao na društvenoj mreži Instagram. Sada se pojavio uživo prenos njegovog nastupa. On nije skidao osmeh sa lica, a sve vreme je veselo igrao, dok je pevao na proslavi u Nemačkoj. Prisutni su igrali kolo, dok im je Sadik pevao na uvce. 

 

Poznato je da je Sadiku zabranjen ulazak u Srbiju, a kada je pokušao da uđe u Novi Pazar vraćen je sa granice, Sadik je i tada imao sramotnu izjavu.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović tada za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srpko Medeni

07.05.2023 04:26

Pa sta drugo ocekivati, da zali za Srbima ili nasom decom ???

Vesna

07.05.2023 08:47

Zahvalite se Sasi Popovicu i Fahreti sto ovakve dovode da pevaju u Srbiju, te Zvezde granda treba ukinuti i zabraniti, oni su svesno urnisali nasu muziku i sve vredno u Srbiji uoropastilili