''ZARAĐUJEM DESET PUTA VIŠE OD NJEGA!'' Verica Rakočević otkrila koliku platu ima njen suprug Veljko i priznala da je mnogo MANJA od njene!

Autor:

Zabava

06.05.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević otkrila je na koji način ona i Veljko raspolažu novcem.

''ZARAĐUJEM DESET PUTA VIŠE OD NJEGA!'' Verica Rakočević otkrila koliku platu ima njen suprug Veljko i priznala da je mnogo MANJA od njene!

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević u braku su od 2013. godine, a pažnju javnosti su oduvek privlačili pre svega zbog velike razlike u godinama.

Verica je jednom prilikom otkrila da njen suprug koji radi kao organizator izvođenja predstava zarađuje dosta manje od nje, kao i da njoj to ne smeta nimalo i da sve što imaju, imaju zajedno.

- Moj muž u Narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više - rekla je onda i dodala:

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević zajedno su od 2013. godine

- Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo - dodala je za "Magazin In".

I sam Veljko je govorio o svom poslu.

- Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahteva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo, da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu. Opet, to su ljudi koji će pre pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umetničku - rekao je Kuzmančević nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading