IMA LI PARTIZAN RAZLOG ZA BRIGU? Španci prenose OČAJNE VESTI za crno-bele!

Autor:

Sport

06.05.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u "majstorici" plej-ofa Evrolige igraće protiv Reala u Madridu,

IMA LI PARTIZAN RAZLOG ZA BRIGU? Španci prenose OČAJNE VESTI za crno-bele!

Foto: Starsport

Panter i Lesor sa saigračima iz Partizana i trenerom Željkom Obradovićem

Nisu uspeli košarkaši Partizana da iskoriste dve "meč lopte" na svom terenu i eliminišu Real u četvrtfinalu Evrolige, pa će u odlučujućoj petoj utakmici u Madridu pokušati da treći put savladaju "kraljevski klub" u Španiji i prođu dalje.

"Majstorica" je na programu 10. maja u prestonici Španije, a u međuvremenu tamošnji mediji prenose iznenadne probleme u taboru crno-belih, sa kojima se suočava trener Željko Obradović poslednjih dana.

- Za beogradski Partizan ne prestaju da se nižu loše vesti ovog vikenda - piše na početku teksta madridskog dnevnika.

Ugledni "As" je dublje ušao u srž, precizirajući "teškoće" koje su snašle klub iz Humske.

- Ekipa je, prvo, pretrpela dva poraza od Reala na svom terenu i tako izgubila prednost u plej-of seriji. Dalje, pre drugog meča Aleksa Avramović je povredio ruku, i tako oslabljeni moraće na terenu rivala da igraju za svoj prvi fajnal-for posle 13 godina - navodi se u njihovoj objavi.

Republika

Foto: Starsport

 

Isti medij prenosi informaciju da crno-beli drugu sezonu zaredom neće igrati domaće takmičenje, zbog administrativne greške kluba prilikom prijavljivanja za KLS Super ligu.

- Dedlajn je bio 24. aprila, Partizan je predao dokumentaciju pet dana kasnije zbog čega mu je onemogućeno da se takmiči - napominje madridski list vest koja je naišla na priličan odjek u košarkaškoj javnosti u Srbiji.

Istovremeno, podsećaju da tim Željka Obradovića nema sreće sa takmičenjima u Super ligi i AdmiralBet ABA ligi.

- Partizan je prethodne sezone, zbog nemilih scena i vandalizma tokom finalne serije ABA sa Zvezdom, doneo odluku da ne igra KLS.

Iako ove tvrdnje mogu da zabrinu navijače crno-belih, ali izgleda da je cilj španskih medija više bio na podizanju samopouzdanja igrača Reala, pred utakmicu odluke u Madridu.

Zanimljivo da su Španci prevideli najvažniji detalj, kojem se svi u Partizanu raduju pred majstoricu, a to je povratak kapitena Kevina Pantera u tim, posle odrađena dva meča suspenzije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading