ELMA PROGURALA EMINU JAHOVIĆ NA ESTRADU: Kod nje je zaradila prve pare, a evo čime se bavila!

Autor:

Zabava

02.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinanovićka otkrila da je Jahovićka kod nje zaradila prve pare kada je, kako priča, vodila vremensku prognozu na njenoj televiziji, a muzička karijera joj je navodno krenula tek kad ju je ona upoznala sa Dinom Merlinom.

ELMA PROGURALA EMINU JAHOVIĆ NA ESTRADU: Kod nje je zaradila prve pare, a evo čime se bavila!

Foto: ATA Images

Folkerka Elma Sinanović otkrila je dosad nepoznate detalje o pop pevačici Emini Jahović, za koju tvrdi da je prve pare zaradila kod nje na televiziji i da ju je upravo ona progurala dalje na estradu.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Elma Sinanović tvrdi da je Jahovićka radila kod nje na televiziji

Naime, Elma je ispričala da je prva dala posao Emini na televiziji čiji su tada vlasnici bili folk zvezda i njen pokojni suprug Smail, poznatiji kao Magi. Takođe, manje je poznato da je folkerka iz Novog Pazara nekada imala lokalnu televiziju Centar, koja je bila veoma popularna devedesetih godina. Kako Sinanovićka sada priča, upravo na toj televiziji je prve korake na javnoj sceni imala njena sugrađanka, tada anonimna devojka, a danas poznata pevačica, kako njena bivša gazdarica dalje tvrdi, zahvaljujući tome što ju je ona povezala s bosanskim kantautorom Dinom Merlinom.

Republika

Foto: Instagram.com

Elma tvrdi da je ona Eminu upoznala sa Dinom Merlinom

- Imala sam televiziju, a Emina je radila kod mene, tačnije kod mog supruga. Vodila je vremensku prognozu. Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze u istoriji, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Njoj je to onako dunulo da nešto radi. Ja poznajem njenu porodicu, brata i mamu. Emina je oduvek želela da peva - otkrila je Elma, pa onda istakla da je upravo ona uticala na to da se ostvari saradnja između Emine i Dina Merlina, posle čega njena muzička karijera kreće uzlaznom putanjom:

- Ja kad bih vam rekla da sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina... Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. To je nekako bilo usput i ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba. Savetovala sam je da preskoči anonimne kompozitore!

Foto: ST/D. KADIĆ

Emina Jahović bila voditeljka vremenske prognoze

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Eminom, ali do zaključenja teksta od nje nismo dobili odgovor. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading