SAMO JOJ JE ZAZVONIO TELEFON I REKAO JOJ... Voditeljka napustila Beograd sa dečkom, priredio joj odmor od 2.000 evra za DVA DANA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

01.05.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Buđić otputovala sa dečkom na mini odmor!

SAMO JOJ JE ZAZVONIO TELEFON I REKAO JOJ... Voditeljka napustila Beograd sa dečkom, priredio joj odmor od 2.000 evra za DVA DANA! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Red televizije Anastasija Buđić Prvi maj provela je sa svojom jačom polovinom. Naime, voditeljka je za Republiku otkrila da joj je dečko javio odjednom da joj je pripremio iznenađenje, a imala je samo nekoliko sati da se spremi za mini odmor. 

Izvor blizak Anastasiji nam je otkrio kako je sve izgledalo:

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić Instagram

 

- Anastasija se spremala za emisiju i kada je krenula, zazvonio joj telefon, zvao je dečko i rekao joj da se spremi, da će posle emisije doći po nju i da je pripremio iznenađenje za nju i da idu na mini put tokom praznika - govori izvor za Republiku i dodaje:

- Oni su otputovali na Srebrno jezero, a pre toga su svratili do manastira Tumane, gde su pronašli mir i uživali u sunčanom danu. Svi znaju da je Anastasija pobožna i da poštuje tradiciju i veru, pa joj je bitno da obilazi manastire kada god ima vremena. 

Foto: Instagram.com

Anastasija Buđić Instagram

 

Tim povodom se oglasila i Anastasija, te je na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa mini odmora. U jednom trenutku je pokazala da joj je momak priredio i masažu u hotelu, a kako saznajemo, ovo baškarenje ih je koštalo 2.000 evra

U galeriji pogledajte kako je Anastasija provela praznik.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marcconi

02.05.2023 00:04

Ja nemam reči. Evo, celu proteklu nedelju samo sam o tome razmišljao i pitao se gde će na odmor i sa kime. Pa ko je bre ova, šta je bre ovo, svaka šuša kao vest! Sačuvaj Bože!