"JA SAM NJIHOVA UČITELJICA, KENDI I PANDA SU MI UČENICI" Anastasija Buđić sa voditeljima Reda proslavlja prvi Vaskrs! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelji Red televizije otkrili kako proslavljaju Vaskrs.

"JA SAM NJIHOVA UČITELJICA, KENDI I PANDA SU MI UČENICI" Anastasija Buđić sa voditeljima Reda proslavlja prvi Vaskrs! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Voditelji Red televizije Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi pored Ane Radulović dobili su pojačanje sa novom voditeljkom Anastasijom Buđić, koja se vrlo brzo snašla u novom okruženju.

Oni su za Vaskrs za portal Republika otkrili kako je izgledalo njihovo detinjstvo, ali i kako će najradosniji praznik provesti ove godine. 

 

Anastasija nam je otkrila kako su je prihvatili Kendi i Panda:

- Ja sam dosta toga naučila od njih, ali i oni od mene. Ja sam im učiteljica, a oni su moji đaci. Vrlo brzo sam se uklopila u celu družinu, nije mi bilo teško zaista, drago mi je da je tako prošlo. Naučila sam dosta stvari od njih kada je ovaj posao u pitanju -  govori Anastasija za Republiku.

Šta su nam još Anastasija, Kendi i Panda otkrili, pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading