ŠOK ZA NAVIJAČE U POSLEDNJI ČAS: Amerikanac zbog povrede PROPUŠTA treći meč!

Autor:

Sport

02.05.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

ŠOK ZA NAVIJAČE U POSLEDNJI ČAS: Amerikanac zbog povrede PROPUŠTA treći meč!

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Košarkaši Barselone ostvarili su dve pobede na svom terenu, pošto su i u prvom, ali i u drugom meču bili bolji od Žalgirisa, u okviru četvrtfinalne serije Evrolige.

Prvi meč je ekipa iz Katalonije dobila vrlo ubedljivo, rezultatom 91:69, dok se u drugom mučila sve do samog finiša, kada je uspela da slomi otpor nezgodnih Litvanaca (89:81) i stigne do velike prednosti pred nastavak serije.

Ipak, pred treći meč, Šarunas Jasikevičijus i njegov stručni štab su dobili lošu vest, a to je da Amerikanac Kori Higins neće moći da nastupi u predstojećem duelu u Kaunasu, potvrdio je zvanični sajt kluba.

Naime, sjajni bek Barselone već neko vreme vuče povredu donjih leđa, a upravo zbog toga nije nastupao ni na prve dve utakmice ove serije, odigrane u Barsi. Međutim, u dve pobede, Šaras nije imao problem sa izostankom jednog od svojih najpouzdanijih igrača, pošto su njegove poene nadoknadili Kajl Kjurik, Aleks Abrines i Rokas Jokubaitis, koji su podelili minute na bekovskim pozicijama, uz standarndne Tomasa Satoranskog i Nikolasa Laprovitole.

Videćemo da li će njegov izostanak olakšati posao Žalgirisu u nameri da dođe do prve pobede i na taj način produži ovu seriju.

Treći meč se igra u sredu, od 19 časova, a potencijalni četvrti duel je na programu u istom terminu, samo dva dana kasnije.

Podsetimo, pobednik ovog duela će se na završnom turniru Evrolige sastati sa boljim iz para koji čine Partizan i Real Madrid. Beogradski crno-beli trenutno imaju prednost od 2:0, a priliku da zaključe seriju će imati u utorak u Areni, u meču koji počinje u 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading