TIJANA AJFON PROGOVORILA O POKOJNOM VIDIĆU: Otkriva detalje o njihovom odnosu, da li je došlo do OPROŠTAJA?

Autor:

Zabava

28.04.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon nakon smrti Saše Vidić otkrila da mu je oprostila.

TIJANA AJFON PROGOVORILA O POKOJNOM VIDIĆU: Otkriva detalje o njihovom odnosu, da li je došlo do OPROŠTAJA?

Foto: Republika TV, Amig show printscreen

Srpska modna industrija ostala je bez jednog od svojih najistaknutijih predstavnika. Saša Vidić, kreator i stilista koji je svojim oštrim jezikom i izvanrednim dizajnom privlačio pažnju javnosti, preminuo je u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi. Juče je ispraćen na večni počinak na Novom groblju.

Poznat po oštrom jeziku i nemilosrdnim komentarima, Vidić je često privlačio pažnju medija svojim stavovima o modi i poznatim ličnostima. Tako je pre više godina bio na meti starlete Tijane Ajfon.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tijana Ajfon

 

- Glupo je sada da pričam jer čovek nije više među nama. Saučešće porodici. Takvim osobama se sve oprosti. On je na neki način živeo drugačiji život koji nije trebao. Ja ne znam da li je neka javna ličnost po njemu bila dobro obučena. Ja sam sa njim imala neka medijska prozivanja jer me je isprozivao za odevne kombinacije. Mene nije povredilo što je on rekao da nisam dobro obučena, nego je on odma krenuo i na fizički izgled - rekla je starleta za Kurir TV i dodala:

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

 

- Baš sam slušala tvoj intervju iza kamere gde si rekao da je malo poznatih ličnosti došlo na njehovu sahranu. Nažalost je tako. Ja da sam se s njim družila otišla bi kod njega na sahranu, ali mi je stvarno žao što je tako završio. Mada očigledno je da su poznate ličnosti ljute jer, okej, ja ću tebi reći tvoje odelo meni nije lepo, ali neću sigurno komentarisati kakvo ti je lice i da li radiš ovo ili ono. U tom smeru je i naša svađa počela i pale su teške reči. Nažalost, on je prvi počeo, a ja sam mu rekla šta sam imala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading