GROBARI U DELIRIJUMU: Košarkaši Partizana ZVANIČNO na F4 turniru!

Autor:

Sport

28.04.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače "parnog valjka".

GROBARI U DELIRIJUMU: Košarkaši Partizana ZVANIČNO na F4 turniru!

Foto: Starsport

Grobari

Košarkaši Partizana su obezbedili plasman u polufinale Kadetske lige Srbije, pošto su u prvom meču četvrtinala savladali ekipu Dinamika sa 91:72.

Na završnom turniru, koji se održava u beogradskoj Areni, ekipa Partizana je bez većih poteškoća savladala gradskog rivala, i tako obezbedila plasman među završne četiri ekipe, gde ih čeka okršaj sa ekipom Crvene zvezde, koja je sa 86:69 savladala Vojvodinu.

Crno-beli, inače prvi posle regularnog dela sezone, imali su na poluvremenu dvocifrenu prednost (41:34), koju su postepeno povećavali do kraja i tako stigli do ubedljive pobede nad ekipom koja je prvi deo sezone završila na osmoj poziciji. Najefikasniji u redovima pobedničkog tima je bio Savo Drezgić, koji je postigao 21 poen, a uz to je imao i po šest skokova i asistencija. Najbolje ga je pratio Stefan Plisnić sa 18, dok je Đorđe Šekularac ubacio 13 poena.

Foto: Starsport

Savo Drezgić na utakmici Kupa Srbije

Na drugoj strani, Matija Prelević je ubacio 16, dok je Kosta Trifunović, inače mlađi brat Uroša Trifunovića, stao na 14 ubačenih poena.

U preostala dva četvrtfinalna susreta snage će odmeriti Borac Čačak-Quantox, odnosno ekipe Mege i somborskog Džokera.

Polufinalni susreti su zakazani za subortu u 15:30, odnosno 18 časova, a u istim terminima će u nedelju biti odigrani dueli za treće mesto, kao i veliko finale Kadetske lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading