EKSKLUZIVNO! PRVA IZJAVA OCA NEMANJE GUDELJA: Ovo je blagoslov od Boga za čitavu našu porodicu!

Autor:

Zabava

28.04.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Gudelj prvi put progovorio o trudnoći Anastasije Ražnatović sa njegovim sinom, Nemanjom!

EKSKLUZIVNO! PRVA IZJAVA OCA NEMANJE GUDELJA: Ovo je blagoslov od Boga za čitavu našu porodicu!

Foto: Printscreen

Javnost bruji o trudnoći popularne pevačice i ćerke Svetlane Cece Ražnatović, Anastasije, koja je u četvrtom mesecu i čeka devojčicu.

Porodica Ražnatović ne krije sreću zbog divnih vesti, a sve je zanimalo šta o tome misli porodica ponosnog oca, fudbalera Nemanje Gudelja.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

 

Ekluzivno za Republiku, oglasio se Nebojša Gudelj, otac slavnog fudbalera i budući deda, pa izjavio koliko ih je Anastasija usrećila i kako je porodica reagovala na ovu vest:

Republika

Foto: printscreen youtube

 

- Svi smo prezadovoljni i presrecni a pogotovo Nemanja kao vijest da ce postati po prvi put otac! Najbitnije nam je da se sve  dobro zavrsi i  mogu reci takodje  da je ovo veliki blagoslov od Boga za čitavu nasu porodicu - rekao je otac Nemanje Gudelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bakica

28.04.2023 17:28

Divno, i ja se uvek radujem kad čujem ovako lepe vesti kao što sam se radovala svojim unučicima, to su, uvek, najlepše vesti. SREĆNO,❣❣❣👩👨