CECINO PRVO POJAVLJIVANJE, NAKON SAZNANJA REPUBLIKE DA JE ANASTASIJA TRUDNA: Pevačica napravila šok potez, pa sve bacila u rebus! (FOTO+VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

27.04.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokušala da izbegne kamere, svi primetili samo jedno!

CECINO PRVO POJAVLJIVANJE, NAKON SAZNANJA REPUBLIKE DA JE ANASTASIJA TRUDNA: Pevačica napravila šok potez, pa sve bacila u rebus! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Ceca Ražnatović

Kako je Republika ekskluzivno saznala, mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće, te sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem čela prinovu, a kako nam dalje otkriva izvor blizak paru, u pitanju je devojčica.

Foto: Instagram, Republika.rs

 

Ponosna baka nije želela da se oglašava na ovu temu, a nedavno je izjavila da će zbog unuke bankrotirati, pa je jasno da su to želeli da sakriju od javnosti.

Međutim, Ceca se pojavila na festivalu ,,Sabor narodne muzike", gde je zablistala u dugoj beloj haljini, a pevačica je pokušavala da izbegne kamere i pitanja na temi Anastasijine trudnoće.

Da podsetimo, Ceca je nedavno demantovala informacije da se Anastasija tajno udala u Španiji, ali sada je ponovo to pod znakom pitanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading