KRIK ZA POMOĆ JELENE MARJANOVIĆ NIKO NIJE ČUO: Jeziva istina otkrivena posle sedam godina od SVIREPOG UBISTVA pevačice, krišom tražila spas od batina!

Autor:

Zabava

19.06.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo istinu o ubistvu Jelene Marjanović koja ledi krv u žilama!

KRIK ZA POMOĆ JELENE MARJANOVIĆ NIKO NIJE ČUO: Jeziva istina otkrivena posle sedam godina od SVIREPOG UBISTVA pevačice, krišom tražila spas od batina!

Foto: Privatna arhiva, Tanjug, ST/Petar Divac

Fesjbuk stranica pod nazivom "Stop nasilju u porodici" bila je u kategoriji omiljeno, kod pevačice Jelene Marjanović na profilu, što znači da ju je ona redovno posećivala.

Kako Republika.rs otkriva surovo ubijena pevačica Jelena Marjanović očigledno je pokušavala da nađe pomoć i rešenje za nasilje koje je trpela od strane supruga Zorjana Marjanovića, ali je nažalost niko nije razumeo, dok je ona vapila za pomoć!

Foto: Republika

Jelena Marjanović grob

Iako se trudila da javnosti pokaže da je u skladnom braku, kako sada, posle sedam godina od njene smrti otkrivamo, Jelena je krišom pokušavala da nađe spas

Ona je preko svog Fejsbuk profila redovno pretraživala stranice na kojima su stajala uputsva kako da žrtve porodičnog nasilja nađu izlaz i smognu snage da siledžije prijave policiji.

Fesjbuk stranica pod nazivom "Stop nasilju u porodici" bila je u kategoriji omiljeno, kod Jelene na profilu, što znači da ju je pokojna pevačica redovno posećivala.

Foto: ST/N. PANČIĆ/ata images/printscreen

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

Nažalost, niko nije primetio da je Jelena na sve moguće načine pokušavala okolini da ukaže na to da ima problema u porodici, ali očigledno to niko nije shvatio na vreme. Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je ta stranica "Stop nasilju u porodici" uklonjena sa Jeleninog profila par godina posle njene smrti.

To ona nije mogla da uradi, pošto je u avgustu 2022.godine, kada je odjednom to izbrisano, već bila mrtva. Očigledno je neko Jeleni blizak to učinio, neko ko je imao šifru od njenog Fejbuk profila, a zašto je to učino nije poznato.

Foto: Instagram.com

Jelena Marjanović i Zoran Marjanović

Podsećamo da je Jelena pre sedam godina ubijena na nasipu u Borči, gde je i pronađeno njeno telo, a da je za taj svirepi zločin osuđen njen muž Zoran Marjanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading