BIKOVIĆ PROGOVORIO O PREVARI: Glumac iznenadio svojom reakcijom o neverstvu!

Autor:

Zabava

28.04.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković otkrio je detalje iz privatnog života, a svojom izjavom o prevari zbunio sve.

BIKOVIĆ PROGOVORIO O PREVARI: Glumac iznenadio svojom reakcijom o neverstvu!

Foto: Republika

Miloš Biković

Glumca Miloša Bikovića sreli smo na RTS gde se susreo sa Luk Blekom ovogodišnjim predstavnikom Srbije na Evroviziji u Liverpulu i tom prilikom mu poželeo sreću, a nama otkrio da nije neki fan ovog muzičkog takmičenja, ali da je pratio prošle godine i da će podržati Bleka ove godine. On nam je takođe otkrio kako teku pripreme za nastavak snimanja filma ''Južni vetar'', kao i koje su mu neostvarene želje.

- Započinjemo ih, baš danas treba da se vidim sa Milošem Avramovićem, pričamo oko čega bi trebao da bude početak trećeg čina. Kao što svaka saga, svaka priča ima tri čina, tako mi mislimo da ova naša saga treba da ima tri čina - priča on i otkriva da li je adrenalinski avanturista:

Foto: Republika / D. KADIĆ

Miloš Biković i Luk Blek

- Ne posmatram sebe kao adrenalinskog avanturistu, ali mislim da imam dosta adrenalina u svom životu. Ne samo što nastupam na sceni, što snimam film... Dovoljno adrenalina imam u životu. Gluma mi daje mogućnost da prođem kroz različite i nove stvari u životu, tako da sam možda i jesam adrenalinski orijentisan.

Foto: Dragan Kadić

Miloš Biković o Južnom vetru

- Moguće da jesam radoholik, ali zaista volim to što radim. Verovatno je to neka vrsta poremećaja, radoholizam, ne bih rekao za sebe da sam poremećen - rekao je kroz smeh Biković, pa otkrio šta misli o prevari:

- Ograničiću se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading