MUŽ JOJ POGINUO, NJEGOVA PORODICA JE IZBACILA NA ULICU SA TROGODIŠNJIM SINOM! Stojina potresna ispovest kida dušu!

Autor:

Zabava

28.04.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja otkrila detalje svoje potresne prošlosti.

MUŽ JOJ POGINUO, NJEGOVA PORODICA JE IZBACILA NA ULICU SA TROGODIŠNJIM SINOM! Stojina potresna ispovest kida dušu!

Foto: ATA Images

Stoja

Pevačica Stoja Novaković pre uspešne karijere imala je veoma težak život i bolno detinjstvo. Ona je svojevremeno otkrila da se sa svega 16 godina udala, sa 17 dobila sina, a sa 19 se suočila sa stravičnom tragedijom.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica, pa nastavila:

Foto: ST/Nebojša Mandić

Stoja Novaković o braku

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - ispričala je ona tada za Alo i otkrila da je imala problema i sa svojom, ali i sa porodicom svog supruga.

 

 

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading