NE TREBA MI MUŠKO, IMAM MIŠIĆE ZA SVE: Kaja Ostojić tvrdi da se nikad ne oslanja na pomoć jačeg pola! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne verujem u brak, ali verujem u ljubav. Volim kad je partner superiorniji od mene, a ako ne zarađuje više, bar da smo tu jednaki, tvrdi pevačica.

NE TREBA MI MUŠKO, IMAM MIŠIĆE ZA SVE: Kaja Ostojić tvrdi da se nikad ne oslanja na pomoć jačeg pola! (FOTO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić

Pevačica Kaja Ostojić kaže da joj za kućne poslove nije potreban muškarac jer sve može da popravi sama. Ona je za Republiku ispričala da je navikla da i najteže poslove završava bez ičije pomoći, a ako je već njen izabranik tu, sve mu rado prepusti.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić

 


- Udala sam se kad sam imala 19 godina, ali nikad ne bih rekla da mi je to bila greška. Sve nas nečemu nauči. Nisam neko ko veruje u instituciju braka, ali verujem u ljubav. To opstaje i s papirima i bez njih. Imala sam trenutke kad sam partnera stavljala ispred karijere, ali i karijeru ispred muškarca. Onda sam shvatila da mogu sve sama i da mi muško nije potrebno da mi bude tu svakog dana. Sve sama umem, a ako ne znam, naučim. Ako je već neko tu, naravno da će da me odmeni u teškim poslovima. Tome učim i ćerku, koja je preslikana ja. Uvek je savetujem i govorim šta je najbolje za nju, pa tako verovatno neće grešiti tamo gde sam ja - priča pevačica kroz smeh.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić kaže da može sve sama i bez muškarca

 


Ostojićka nam je objasnila da od muškarca uvek traži da čvrsto stoji na nogama i da je dobro da oboje solidno zarađuju.


- Danas više ne važi ono da je žena domaćica, da je po ceo dan u kuhinji i da je muškarac glava porodice. Sad svako juri svoju karijeru, žene hoće da su ravnopravne s jačim polom i tu nemam ništa protiv. Samo ja više volim da imam pored sebe muškarca koji je zaštitnik u svakom smislu, ali, naravno, nikad siledžija. Pravi muškarac je sa ženom nežan, a u svakom drugom smislu treba da je aždaja. Volim da je superiorniji od mene u svakom smislu. Super je i da zarađuje više od mene jer nekako ne ide da ja budem ta koja će finansijski sve da pokriva. Dakle, ako ne zarađuje više od mene, bar da tu budemo jednaki.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić

 

Varali su me muškarci, ali sam i ja njih


Kaja je nedavno priznala da je opraštala partnerima prevare pošto je, kako je i sama priznala, u mladosti i ona grešila.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Kaja Ostojić

 


- Mislim da bih partneru oprostila prevaru kad bi tako nešto uradio. I ranije su me varali momci - rekla je Kaja bez dlake na jeziku, pa šokirala priznanjem:
- Pošto sam ja u mladosti umela u tom smislu da pogrešim i prevarim partnera, prelazila sam preko neverstava muškaraca.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading