CECA IZNELA NOVE DETALJE O ANASTASIJINOJ TRUDNOĆI: Otkrila kako joj je ćerka saopštila lepe vesti i kakvo joj je iznenađenje priredila!

Autor:

Zabava

27.04.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je, takođe, otkrila i kakva je Taša trudnica!

CECA IZNELA NOVE DETALJE O ANASTASIJINOJ TRUDNOĆI: Otkrila kako joj je ćerka saopštila lepe vesti i kakvo joj je iznenađenje priredila!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija Ražnatović

Kako je Republika prva pisala, mladi par, pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj postaju roditelji ove godine. Anaastasija je u 4. mesecu trudnoće i čeka ćerku sa našim reprezentativcem.

Buduća baka, Svetlana Ceca Ražnatović, nije mogla da sakrije sreću zbog ovih vesti, pa se oglasila za medije i otkrila na koji način je saznala da stiže i unuka:

Foto: Republika TV

 

- Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je pevačica u Ceca Show.

Nedavno je Ceca izjavila da bi je unuka definitivno dovela do bankrota, ali da će je takođe učiniti najsrećnijom bakom na svetu, što definitivno sada i jeste. 

Foto: Republika/O.Bogdanović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading