UDAJE SE ARKANOVA NASLEDNICA! Ceca na Vidovdan pravi ćerki svadbu!

Autor:

Zabava

27.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da porodica Ražnatović poštuje običaje, pa tako ne čudi što je Tasa odlučila da se venča s Nemanjom dok je u blagoslovenom stanju da bi i beba i ona nosile prezime Gudelj

UDAJE SE ARKANOVA NASLEDNICA! Ceca na Vidovdan pravi ćerki svadbu!

Foto: Instagram, Republika.rs

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kako je Republika ekskluzivno objavila, Anastasija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Srećna vest je sve obradovala, a posebno baku Cecu, koja je jedva čekala da, posle dva unuka Željka i Krstana, dobije unuku. Da su porodice Ražnatović i Gudelj veliki vernici, govori i činjenica da će se Anastasija i Gudelj uskoro zavetovati na večnu ljubav.

Foto: Instagram.com

Anastasija Raznatović i Nemanja Gudelj

Kako Republika dalje saznaje, pripreme za svadbu decenije su već u toku, a glavni organizator, kao i za Veljkovu svadbu, jeste Ceca. Poznato je da porodica Ražnatović poštuje običaje, pa tako ne čudi što je Tasa odlučila da se venča s Nemanjom dok je u blagoslovenom stanju da bi i beba i ona nosile prezime Gudelj.

- Anastasija i Gudelj, čim su saznali da će postati roditelji, odmah su najsrećnije vesti podelili s porodicama. Veljko je bio presrećan što će mu sestra uskoro postati majka, a Ceca, kad je čula da Tasa nosi devojčicu, zaplakala je od sreće. Pošto je Anastasija već u četvrtom mesecu, a i Nemanja i ona su saglasni da treba da se uzmu pre nego što beba stigne na svet, jasno je da će Ceca napraviti svadbu u Srbiji. Znate već da su Ražnatovići veliki vernici, pa će svadba biti najverovatnije 28. juna na Vidovdan - kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje da se Ceca već ozbiljno bacila na posao, te za sve pita ćerku i zeta da bi im ispunila svaku želju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ceca i Anastasija

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa s Nemanjom, te se polako pripremaju za roditeljstvo i dolazak ćerkice. Nakon odrađenih pregleda i ultrazvuka saznali su da bi beba trebalo da stigne sredinom septembra. Oni već uveliko spremaju sobu za devojčicu u luksuznoj kući s bazenom u Sevilji. Do tada pevačica i fudbaler uživaju u bajkovitim trenucima u Španiji, što redovno dele s fanovima. Anastasija je pre tri nedelje proslavila godišnjicu veze s Nemanjom i trudila se da sakrije stomak.

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Podsećamo, Ceca je za naš portal nedavno otkrila da Anastasija trenutno ne može da se vrati u Srbiju zbog papira, pa je tako propustila i punoletstvo sestre Helene Ocokoljić, ali i rođenje bratanca Krstana Ražnatovića. Nakon saznanja da je u drugom stanju jasno je i zašto se nije pojavila na bitnim događajima porodice Ražnatović.

 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca: Bankrotiraću zbog unuke

Ceca je pre desetak dana dobila drugog unuka Krstana, a na proslavi povodom njegovog rođenja pevačica je za naš list istakla da bi volela da u porodici Ražnatović stigne devojčica.

- To je blagoslov od boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, nadam se da ću imati desetoro unučadi! Krstan će, kao i Željko, dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobijemo i devojčicu, tu bih baš bankrotirala - istakla je Ražnatovićka kroz smeh.

Neodlučni oko imena

Anastasija i Nemanja još se nisu dogovorili oko imena ćerkice. Oboje imaju nekoliko imena koja im se sviđaju, ali nikako da preseku i odaberu ime za naslednicu. Nemanja je razgovarao s bratom, a Tasa s majkom i Veljkom, međutim, niko od njih neće da se meša. Svi su saglasni da njih dvoje sami treba da odluče, eventualno da se dogovore i popričaju s kumovima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading