HARMONIKAŠ NAPRAVIO HAOS U KNEZU: Sofra delio novac uličnim sviračima!

Autor:

Zabava

27.04.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš oduševio prolaznike ovim potezom.

HARMONIKAŠ NAPRAVIO HAOS U KNEZU: Sofra delio novac uličnim sviračima!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aca Sofronijević

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević je za potrebe novog spota došao na ideju da okupi orkestar usred Knez Mihailove i pokaže prolaznicima da muzika ne poznaje granice.

Foto: youtube/prinscreen

Aleksandra Sofronijević sa članicama benda

Naime, Sofra je sa članovima benda zasvirao i zapevao pesmu "Kad me život zaboli" usred najpromentnije ulice srpske prestonice, a slučajni prolaznici nisu mogli da sakriju iznenađenje i oduševljenje kada su ih ugledali.

Foto: youtube/prinscreen

 

Pojedini su se sa osmehom okretali za ekipom, dok su drugi bili hrabri i izvadili mobilne telefone da bi ovaj prizor ovekovečili.

Foto: youtube/prinscreen

 

Virtuoza na harmonici pratila su dva fantastična ženska vokala Mima Tanasković i Ana Vuletić, a koliki je Sofra car, pokazao je kad je usred svirke prišao uličnom sviraču i njegovu harmoniku okitio novčanicom.

- Kad te život zaboli, muzika je najbolji lek! Provereno znam jer mnogo mojih prijatelja koristi tu terapiju, nadam se da ćete uživati u ovoj obradi jednog zaboravljenog hita - poručila je Mima, dok je Sofra dodao:

- Na svojim nastupima volim da osluškujem želje publike i zato često izvodimo pesmu Zorice Marković "Kad me život zaboli", staru pesmu koju smo predstavili u potpuno drugom ruhu. Nadam se da ćete uživati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading